Σελίδες

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Καδιανάκης Αλέξανδρος
Ηλιάκης Παντελής

Βοσκοπουλάκης Γιώργος
Καδιανάκης Μηνάς
Κουνδουράκης
Νικόλαος
Τσικνάκης Γεώργιος
Τσιτερής Νεκτάριος
Φραγκιουδάκης Στέλιος

Γεωργιλαδάκης Αντώνιος
Γιόνκοφ
Ηλιάκης
Νικόλαος
Καδιανάκης Κων/νος
Κοτσυφάκης Αγησίλαος
Νικολακάκης
Κων/νος
Ξεκαρδάκης Παντελής
Πομποδάκης Γεώργιος
Σαβοιδάκης Χάρης
Σταματάκης
Κων/νος
Χασουράκης Παντελής
Xαμαλάκης Ευάγγελος

Δαριβιανάκης Εμμανουήλ
Πετράκης Νικόλαος
Σπυριδάκης Νικόλαος


Προπονητής :Μουζουράκης Κων/νος

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΠΡΟΕΔΡΟΣ :ΗΛΙΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ :ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΑΜΙΑΣ : ΚΑΝΑΚΑΡΑΚΗΣ MΠΑΜΠHΣ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ : ΚΑΝΑΚΑΡΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΜΕΛΗ : ΚΑΔΙΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΤΙΤΟΣ , ΜΙΧΕΛΙΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ , ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΤΣΙΚΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΣΗΜΙ - ΠΕΤΡΟΚΕΦΑΛΙ 3-4 ...ΑΓΓΛΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!

Στο 8΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Νικολακάκη, ο Γιόνκοφ με προβολή σημείωσε το 0-1,  τρία λεπτά αργότερα  ο Νικολακάκης  έκανε το 0-2.Στο 14΄ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ξαναμπούν στο παιχνίδι, όταν μετά από σέντρα του Ανδρουλάκη και ασθενές διώξιμο του Καδιανάκη, ο Δαγιαντάς με πλασέ μείωσε το σκορ σε 1-2.
Ο Ν. Πετράκης με πλασέ, πέτυχε το 1-3 υστερα απο ατομική προσπάθεια,για να έρθει στο επόμενο λεπτό νέα μείωση από τους γηπεδούχους με αυτογκόλ, καθώς μετά από φάουλ του Δαγιαντά, o Βεϊσάκης προσπάθησε να διώξει αλλα η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του , για να γίνει έτσι το 2-3 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο επιθετικά στο δεύτερο μέρος, προσπαθόντας να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης, κάτι το οποίο κατάφεραν στο 50΄, όταν μετά από φάουλ του Πατεράκη, ο Τσανταρμάς με κεφαλιά έκανε το 3-3.
Ομως στο 68 μετά από βαθιά μπαλιά του Ζωγραφάκη και προσωρινή απόκρουση του Αεράκη που δεν συγκράτησε τη μπάλα, ο Ν. Πετράκης να τη «τσιμπήσει» και με πλασέ στη κενή πλέον εστία, να διαμορφώσει το τελικό 3-4.


ΑΣΗΜΙ: Κάβουρας (46΄ Αεράκης), Χατζηπαυλίδης, Μπουμπάκης, Τσανταρμάς, Μαράκης (72΄ Μιχελάκης), Μουντράκης Ι. (46΄ Π. Ανδρεαδάκης), Πατεράκης, Γιαννουλάκης, Ανδρουλάκης, Δαγαντάς, Κ. Ανδρεαδάκης.


Πετροκεφάλι: Αλ. Καδιανάκης, Φραγκιουδάκης, Βεϊσάκης, Σαβοϊδάκης, Νικολακάκης, Ρογδάκης, Ζωγραφάκης (76΄ Μ. Καδιανάκης), Γιόνκοφ, Εμμ. Πετράκης, Ν. Πετράκης, Σταματάκης (87΄ Βολικός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου