Σελίδες

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Καδιανάκης Αλέξανδρος
Ηλιάκης Παντελής

Βοσκοπουλάκης Γιώργος
Καδιανάκης Μηνάς
Κουνδουράκης
Νικόλαος
Τσικνάκης Γεώργιος
Τσιτερής Νεκτάριος
Φραγκιουδάκης Στέλιος

Γεωργιλαδάκης Αντώνιος
Γιόνκοφ
Ηλιάκης
Νικόλαος
Καδιανάκης Κων/νος
Κοτσυφάκης Αγησίλαος
Νικολακάκης
Κων/νος
Ξεκαρδάκης Παντελής
Πομποδάκης Γεώργιος
Σαβοιδάκης Χάρης
Σταματάκης
Κων/νος
Χασουράκης Παντελής
Xαμαλάκης Ευάγγελος

Δαριβιανάκης Εμμανουήλ
Πετράκης Νικόλαος
Σπυριδάκης Νικόλαος


Προπονητής :Μουζουράκης Κων/νος

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΠΡΟΕΔΡΟΣ :ΗΛΙΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ :ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΑΜΙΑΣ : ΚΑΝΑΚΑΡΑΚΗΣ MΠΑΜΠHΣ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ : ΚΑΝΑΚΑΡΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΜΕΛΗ : ΚΑΔΙΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΤΙΤΟΣ , ΜΙΧΕΛΙΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ , ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΤΣΙΚΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

4-4... και τι να πεις ;


    Μεγάλη η εμφάνιση του... Σπυριδίνιο που πέτυχε 3 γκολ στην πρώτη του εμφάνιση για τη νέα χρονιά, πράγμα που μας κάνει να κοιτάμε με αισιοδοξία τη συνέχεια. 
     Μπράβο στο Χάρη που έκανε αυτό που ονειρεύεται κάθε προπονητής, μπήκε από τον πάγκο και βοήθησε σε μεγάλο βαθμό στη διαμόρφωση του αποτελέσματος, με τη συμμετοχή του στο 3ο γκολ και πετυχαίνοντας το 4ο.
      Μπράβο σε όλα τα παιδιά, που βρήκαν τη δύναμη το 0-2 στο 7' να το κάνουν 2-2 στο 1ο ημίχρονο και το 2-4 να το κάνουν 4-4, ενώ θα μπορούσαν αν είχαν λίγο χρόνο ακόμα να πάρουν και το παιχνίδι.

Σύνθεση : Τσαγκαράκης , Κουνδουράκης , Τσιτερής , Νικολακάκης , Φραγκιουδάκης (Γιόνκοφ) , Ηλιάκης , Κοτσυφάκης , Χασουράκης (Σαβοϊδάκης) , Ξεκαρδάκης (Χαμαλάκης) , Πετράκης , Σπυριδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου