Σελίδες

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Καδιανάκης Αλέξανδρος
Ηλιάκης Παντελής

Βοσκοπουλάκης Γιώργος
Καδιανάκης Μηνάς
Κουνδουράκης
Νικόλαος
Τσικνάκης Γεώργιος
Τσιτερής Νεκτάριος
Φραγκιουδάκης Στέλιος

Γεωργιλαδάκης Αντώνιος
Γιόνκοφ
Ηλιάκης
Νικόλαος
Καδιανάκης Κων/νος
Κοτσυφάκης Αγησίλαος
Νικολακάκης
Κων/νος
Ξεκαρδάκης Παντελής
Πομποδάκης Γεώργιος
Σαβοιδάκης Χάρης
Σταματάκης
Κων/νος
Χασουράκης Παντελής
Xαμαλάκης Ευάγγελος

Δαριβιανάκης Εμμανουήλ
Πετράκης Νικόλαος
Σπυριδάκης Νικόλαος


Προπονητής :Μουζουράκης Κων/νος

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΠΡΟΕΔΡΟΣ :ΗΛΙΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ :ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΑΜΙΑΣ : ΚΑΝΑΚΑΡΑΚΗΣ MΠΑΜΠHΣ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ : ΚΑΝΑΚΑΡΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΜΕΛΗ : ΚΑΔΙΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΤΙΤΟΣ , ΜΙΧΕΛΙΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ , ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΤΣΙΚΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Νίκη με...βαθμούς.

Το πρώτο τρίποντο πήρε χθες η ομάδα μας στον εντός έδρας αγώνα με τις Γωνιές. 
Σε ένα αγώνα που δεν εντυπωσιάσαμε καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που πλέον, μετά από 2 νίκες και μια ισοπαλία, μεταφράζεται σε 3 βαθμούς. Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, καταφέραμε να κερδίσουμε με σκορ 2-0 από τα γκολ των Πετράκη Εμμ.(32') και Σαβοιδάκη (54'). Θα σταθούμε μόνο στην βελτίωση του ανασταλτικού τομέα καθώς η αμυντική μας γραμμή λειτουργώντας σωστά απέτρεψε τους επιθετικούς των φιλοξενούμενων να επισκεφθούν την περιοχή μας με αξιώσεις, αλλά ακόμα και στις 2-3 φορές που κατάφεραν να απειλήσουν ο Καδιανάκης φώναξε παρών κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε το ντεμπούτο του 15χρονου Νίκου Ηλιάκη, που μαζί με υπόλοιπους μικρούς της ομάδας  είναι η ελπίδα για το μέλλον του ΑΟΠ.

Η σύνθεση της ομάδας μας :
Καδιανάκης, Κουνδουράκης, Φραγκιουδάκης, Βεϊσάκης,  Πετράκης Μ., Σαβοϊδάκης, Ρογδάκης, Ζωγραφάκης (86΄ Σταματάκης), Πετράκης Εμμ., Νικολακάκης, Πομποδάκης (88΄ Ηλιάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου