Σελίδες

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Καδιανάκης Αλέξανδρος
Ηλιάκης Παντελής

Βοσκοπουλάκης Γιώργος
Καδιανάκης Μηνάς
Κουνδουράκης
Νικόλαος
Τσικνάκης Γεώργιος
Τσιτερής Νεκτάριος
Φραγκιουδάκης Στέλιος

Γεωργιλαδάκης Αντώνιος
Γιόνκοφ
Ηλιάκης
Νικόλαος
Καδιανάκης Κων/νος
Κοτσυφάκης Αγησίλαος
Νικολακάκης
Κων/νος
Ξεκαρδάκης Παντελής
Πομποδάκης Γεώργιος
Σαβοιδάκης Χάρης
Σταματάκης
Κων/νος
Χασουράκης Παντελής
Xαμαλάκης Ευάγγελος

Δαριβιανάκης Εμμανουήλ
Πετράκης Νικόλαος
Σπυριδάκης Νικόλαος


Προπονητής :Μουζουράκης Κων/νος

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΠΡΟΕΔΡΟΣ :ΗΛΙΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ :ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΑΜΙΑΣ : ΚΑΝΑΚΑΡΑΚΗΣ MΠΑΜΠHΣ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ : ΚΑΝΑΚΑΡΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΜΕΛΗ : ΚΑΔΙΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΤΙΤΟΣ , ΜΙΧΕΛΙΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ , ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΤΣΙΚΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΕΑΜ !!!

Νικηφόρο και παραγωγικό ήταν το ντεμπούτο του Κ. Μουζουράκη, καθώς η ομάδα μας νίκησε 5-1 τους Ν.Ρούβα στο γήπεδο της Πόμπιας. Οι φιλοξενούμενοι  μόλις στο 2΄ έχασαν σημαντική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Αναστασάκης βρέθηκε απέναντι από τον Καδιανάκη ο οπόίος εκλεισε υποδειγματικά και αναγκασε τον αντίπαλο επιθετικό να πλασάρει άουτ, για να έρθει στο 5΄ ο Σαβοιδάκης, μετά από γύρισμα του Ζωγραφάκη, και  με πλασέ να σημειώσει το 1-0. Στο 23΄ μετά από ατομική προσπάθεια ο Πομποδάκης έκανε το 2-0 με σουτ στο δεξί «Γ» της εστίας του Δασκαλάκη. Στο 29΄ ύστερα από κακό διώξιμο της άμυνας των Νέων Ρούβα, ο Ζωγραφάκης με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν στο 32΄, όταν ο Αναστασάκης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, αλλά το πλασέ που επιχείρησε απέκρουσε σωτήρια ο Καδιανάκης. Ο ίδιος παίχτης τρία λεπτά αργότερα, με σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας έτσι το σκορ σε 3-1. Στο 53΄, μετά από ελεύθερο βολέ του Καδιανάκη, ο Σαβοϊδάκης με σουτ, πέτυχε το 4-1. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, στο 86΄, ο Πομποδάκης με σουτ από το ύψος της περιοχής, διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Πετροκεφάλι: Καδιανάκης, Σταματάκης (55΄ Κουνδουράκης), Φραγκιουδάκης, Τσιτερής, Νικολακάκης, Ρογδάκης, Ζωγραφάκης (63΄ Πετράκης Εμμ.), Γιόνκοφ (75΄ Πετράκης Μανθ.), Σαβοϊδάκης, Πομποδάκης, Ηλιάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου